Download flere spil med en VPN-forbindelse

Sponsoreret indhold: 

Har du hørt om den såkaldte VPN-forbindelse? Den kan give dig adgang til flere spil verden over, så du ikke er begrænset af din lokation, når du downloader. Læs mere her og find ud af, præcis hvordan det fungerer.

Med en VPN-forbindelse er der en del ting, der pludselig bliver mulige, også når det handler om gaming. Ved hjælp af den krypterede IP-adresse kan du nemlig tilgå og downloade spil fra alle verdens lande – også dem, du ikke ville have adgang til med en dansk IP-adresse.

Hvad står VPN for, og hvad er det?

Du kan blive meget klogere på VPN på minip.dk, hvor du også kan sammenligne forskellige VPN-forbindelser, så du kan finde én, der opfylder dine behov. Her vil vi blot i korte træk opklare, hvad VPN er.

VPN står for “Virtual Private Network” eller “Virtuelt Privat Netværk” på dansk. Af navnet fremgår det, at netværket i høj grad holder dine personlige data private, hvilket er en stor sikkerhedsmæssig fordel. Du er nemlig “usynlig” på det private netværk, og der er ikke nogen – fx hackere – som kan overvåge din færden på nettet.

Derfor kan en VPN-forbindelse hjælpe dig til at sikre fortrolige oplysninger, som eksempelvis adgangskoder til netbank, sociale medier, e-mail eller lignende. Du kan således benytte VPN-forbindelsen på offentlige steder i stedet for de risikable trådløse netværk.

Derudover giver en VPN-forbindelse dig også stor fleksibilitet og frihed på nettet, hvilket kan være en fordel, når det kommer til at spille og downloade. VPN krypterer nemlig din IP-adresse, så du kan benytte IP-adresser fra lande verden over.

Fordele ved at game på VPN-forbindelsen

Den krypterede IP-adresse giver dig nogle fede muligheder, når det kommer til at spille online. Er du i udlandet, kan du nemt spille dine danske yndlingsspil ved hjælp af en dansk IP-adresse, ligesom du kan downloade alle de danske spil, du vil.

Men i Danmark kan du også nemt gøre brug af fx en amerikansk IP-adresse og således få adgang til at spille og downloade masser af amerikanske spil. På den måde giver en VPN-forbindelse dig altså mulighed for at downloade et helt univers af spil, som ellers ikke ville være tilgængelige for dig.

Faldgruber ved VPN

I udgangspunktet er det helt lovligt at benytte en VPN-forbindelse, og det kan især anbefales i forhold til at beskytte personlige data. Man kan dog rende ind i visse copyright-rettigheder, så det er vigtigt at sikre sig, at man faktisk har ret til at downloade det specifikke spil. Men så længe man har det, er der ingen problemer.