Her kan du købe billige spil

Det kan være en dyr fornøjelse at spille spil på computer og spilkonsoller. Når et nyt spil udkommer, er prisen ofte noget højere, end de fleste unge mennesker har råd til at lægge på bordet. Hvad gør man så? Du er muligvis en ung studerende, og derfor er det ikke sikkert, at du bare kan tage nogle flere timer på dit arbejde eller lægge dit budget om.

 

Undgå butikkerne – køb af andre spillere

Når du køber spil i de fysiske butikker eller på online-butikker, koster spillene ofte den højeste tænkelige pris, som butikkerne kan tillade sig at tage for det, uden at de mister kunderne. Netop derfor er der god grund til at tænke i alternative baner, næste gang du skal ud og købe et spil. I stedet for at købe spil i butikkerne, kan du jo for eksempel købe spil af andre gamere. Når en gamer køber et spil, er det ikke sikkert, at spillet er noget for ham. Han kan for eksempel have købt et action-skydespil i troen at det var et strategispil. Det betyder, at han står med et helt nyt spil, som han ikke kan få pengene tilbage for, og som han ikke har lyst til at spille.

 

Andre gamere kan også købe et rigtig fedt spil, som de i løbet af blot et par dage får gennemført, fordi de ikke kan rive sig selv væk fra skærmen i al den tid. Herefter står spillet måske bare og samler støv, og her kan det derfor også være en god ide for ham eller hende at sælge spillet videre, så andre kan få glæde af det. I disse scenarier kan du med fordel være køberen, og dette gøres eksempelvis muligt på papkassen.dk, hvor alt mellem himmel og jord kan sælges og købes, heriblandt altså også spil. Du kan både finde computer-spil, spil til Playstation, Xbox og Nintendo, samt alt det udstyr, du må få brug for, for at gøre din spiloplevelse så fed som muligt.

 

Så hvis du som så mange andre ikke ønsker at sprænge dit budget fuldstændigt næste gang, du skal købe et spil. Så tag et kig på en side hvor brugerne kan forhandle deres egne ting. På papkassen.dk finder du ikke kun spil og spil-tilbehør. Du kan købe alt lige fra husdyr til biler, møbler, kunst og hårde hvidevarer. Du er dog nok mest interesseret i at købe spil på siden, og du kan som sagt ofte finde spil, der for nyligt er udkommet, men som sælgeren sælger til langt under butikkernes salgspriser. Ofte er spillene nærmest urørte, og du sparer dermed utroligt mange penge i det lange løb.

 

Sælg dine egne spil

Hvis du mangler en nem måde at tjene penge på til dit næste spil, så kan du også vælge at oprette din egen bruger på papkassen.dk. Dermed kan du sælge alle de spil du ikke spillere længere, eller som du allerede har gennemført, og gerne vil når at tjene nogle penge på før spillets popularitet daler.