Sådan får du en gamer PC, som holder!

Sponsoreret indlæg.

Der er mange som fejlagtigt tror, at det er dyrt at spille computer, fordi det kræver hardware, som koster en god sjat penge. Men det er faktisk ikke nødvendigvis tilfældet. Hvis man investerer i ordentligt hardware fra starten af, så kan man sagtens købe en computer som kan trække de nyeste spil flere år ude i fremtiden.

Den første investering

Hvis man i forvejen ikke har en gamer PC, så skal man selvfølgelig investere i sådan en, og det er her, at mange tror, at det er alt for dyrt. Men hvis vi siger, at vi har et budget på omkring 10.000 kroner. Med så mange penge kan vi sagtens købe en gamer PC, som holder i rigtig mange år. Det handler bare om at købe det rigtige hardware. Hvis man har mod på selv at samle computeren, så er dette altid at foretrække, da man derved kan spare yderligere penge. Hvis man er mere tryg ved, at andre samler den for en, så er der også en del muligheder her. Det vigtige er sådan set, at du har mulighed for at se hvilke komponenter, som bliver smidt i computeren.

Undersøg producenterne

Der er et utal af virksomheder som producerer hardware til computere, og det er derfor en rigtig god idé at finde ud af hvilke producenter, som laver kvalitetshardware, som holder i de kommende år. En producent som kingston har rigtig mange års erfaring, og deres produkter holder typisk i rigtig lang tid, især deres SSD og RAM er legendariske i kvalitet sammenlignet med alternative producenters. Når du har fundet gode producenter, så skal du blot finde ud hvilke computerdele, som er vigtige at have styr på. F.eks. så spiller grafikkort en fuldstændig essentiel rolle i en gamer PC.

Udnyt reklamationsretten

Selvom man har lavet sin research, så kan man altid være uheldig med komponenter. Heldigvis så har alle forbrugere gennem købeloven reklamationsret i to år. I det fleste tilfælde vil du få erstattet din komponent hvis der er fejl i den, også selvom at fejlen først opstår efter halvandet år. Købeloven gælder dog ikke, hvis forbrugeren selv har ødelagt produktet.