Til dig som er ny i spilleverden og eSport

Til dig som er ny i spilleverden og eSport

Annonce

Hvis du er helt ny i verden af spil, kan det være utroligt forvirrende. Der er mange muligheder, og utroligt mange forskellige spil.

PC eller PlayStation

Alt efter hvad din interesse er, og hvad du gerne vil spille, er det forskelligt om man skal have det ene, det andet, eller begge dele. Det er efter ens behov, man skal beslutte, hvilken man skal have. En PC er for eksempel en del dyrere end en PlayStation, til gengæld er spillene til PC billigere end til PlayStation. Det er også værd at overveje, at PC har tastatur, mens PlayStation har controller. Udover det skal man huske, at har man en ambition om eSport, spilles dette næsten altid på PC, dog med undtagelser. Begge muligheder er desværre ret dyre, og har man ikke kapitalen til begge dele, kan det være, man skal overveje et lån for at få råd, især hvis man beslutter sig for begge dele. Vælger du PC, kan du nemt finde en PC guide som kan give dig ideer om præcis, hvilken du skal have, så den både passer til pris og kvalitet.

Overvejer du eSport?

E-sport er i rygende udvikling, og derfor er det også vigtigt at holde sig opdateret på de regler, som der hele tiden laves. Netop fordi sporten er under udvikling, er det vigtigt at holde sig opdateret. Er du helt ny i eSport, er det selvfølgelig også smart at læse esports guiden igennem, inden du starter. ESport er en rigtig god mulighed for dig som elsker at spille, og som gerne vil med til officielle konkurrencer. Her har du også mulighed for at møde ligesindede, som går lige så meget op i det som dig. Er du helt ny, kræver det selvfølgelig en del træning, inden du begiver dig ud i konkurrenceverdenen.