Vil du gerne være den bedste til Wordfeud?

Selvom Wordfeud egentlig bygger på et gammelt brætspil kaldet Scrabble, så har den, selv i udgaven som mobil app, nogle år på bagen. Til trods for dette, så er der faktisk stadig stor tilslutning til spillet. Specielt når det handler om at spille imod andre som man i forvejen kender. Sågar er der igennem tiden opstået venskaber hen over spil via den berømte app.

Med lidt hjælp kan du være den som vinder hver gang!

Drømmer du om at kunne hovere overfor din irriterende svoger, eller bevise over for din emsige svigermor at du er den bedste af jer to til Wordfeud? Så er det faktisk mulig, at blive den som vinder hver gang. På hjemmesiden Wordfeudsnyd.dk kan du få præcis den hjælp, der skal til for at du kan være den, som vinder hver gang.

Måske tænker du, at det ikke er okay at snyde? Men faktum er, at hjemmesiden faktisk har mange tusinder af besøgende hver måned. Så selvom dine modspillere måske forsøger at bilde dig ind, at de aldrig kunne drømme om at bruger sider som Wordfeudsnyd, så er der altså rigtig mange som bruger den og snyder når de spiller Wordfeud.

Bliver du snydt af din modstander?

Så næste gang du bliver imponeret over din modstanders formidable evner til at finde lange ord med de 7 famøse bogstaver, der nu engang er til rådighed, så skal du måske overveje, om Wordfeudsnyd har været med i spillet. Ja måske skal du endda overveje, om det er tid til at du også får lidt hjælp, så du kan være den som ender med at vinde!

Der skal dog mere end snyd til

Det skal understreges, at undersøgelser har vist, at snydesider som Wordfeudsnyd ikke er nok, til at være vinder på den lange bane. Der skal nemlig også noget planlægning og strategitænkning ind over når du spiller Wordfeud, for at være den som løber med sejren hver gang.

Så hvis du vælger at snyde, kan du måske se det som en hjælpende hånd, i stedet for at se det som snyd. Det er nemlig ikke altafgørende, om du får hjælp med de famøse 7 bogstaver, du skal altså også selv besidde lidt strategisk tænkning og kunne planlægge nogle træk frem.