Blog

Udvalgt

Spil downloads til din Android Phone

Hvad skal du vælge?
Mobilspil til Android er et marked i udvikling. Nye spil spyttes dagligt ud, og du finder eksempler på action, adventure, platform, puzzle, shoot-’em-up og rollespil. Mulighederne er efterhånden uendelige. Så der er helt sikkert et spil til dig derude.

Erfarne spillere har mulighed for at rende ind i gamle kendinge som Tomb Raider, der også findes som et casino spil til mobilen. Ellers kender de fleste formentlig GTA: San Andreas og Prince of Persia. Klassikere, der har opnået nyt liv via mobilerne, men som også kræver en del spilletid. Hvis du blot ønsker noget enkelt tidsfordriv, så findes der massere af nye, platformsbaserede spil baseret på den enkle one-touch-funktion. De trækker generelt på mere barnlige universer pakket ind i enkle gameplays med eventyrlige væsener og farverige baner, men det gør ikke nødvendigvis spillene barnlige af den grund. De er som rent lige underholdende, smukke og udfordrende, og så kræver de ikke mange års spilerfaring. Alle fra 5 år til 70 år kan være med.

Du kan se et bud på de 10 bedste mobilspil til Android her

Download flere spil med en VPN-forbindelse

Sponsoreret indhold: 

Har du hørt om den såkaldte VPN-forbindelse? Den kan give dig adgang til flere spil verden over, så du ikke er begrænset af din lokation, når du downloader. Læs mere her og find ud af, præcis hvordan det fungerer.

Med en VPN-forbindelse er der en del ting, der pludselig bliver mulige, også når det handler om gaming. Ved hjælp af den krypterede IP-adresse kan du nemlig tilgå og downloade spil fra alle verdens lande – også dem, du ikke ville have adgang til med en dansk IP-adresse.

Hvad står VPN for, og hvad er det?

Du kan blive meget klogere på VPN på minip.dk, hvor du også kan sammenligne forskellige VPN-forbindelser, så du kan finde én, der opfylder dine behov. Her vil vi blot i korte træk opklare, hvad VPN er.

VPN står for “Virtual Private Network” eller “Virtuelt Privat Netværk” på dansk. Af navnet fremgår det, at netværket i høj grad holder dine personlige data private, hvilket er en stor sikkerhedsmæssig fordel. Du er nemlig “usynlig” på det private netværk, og der er ikke nogen – fx hackere – som kan overvåge din færden på nettet.

Derfor kan en VPN-forbindelse hjælpe dig til at sikre fortrolige oplysninger, som eksempelvis adgangskoder til netbank, sociale medier, e-mail eller lignende. Du kan således benytte VPN-forbindelsen på offentlige steder i stedet for de risikable trådløse netværk.

Derudover giver en VPN-forbindelse dig også stor fleksibilitet og frihed på nettet, hvilket kan være en fordel, når det kommer til at spille og downloade. VPN krypterer nemlig din IP-adresse, så du kan benytte IP-adresser fra lande verden over.

Fordele ved at game på VPN-forbindelsen

Den krypterede IP-adresse giver dig nogle fede muligheder, når det kommer til at spille online. Er du i udlandet, kan du nemt spille dine danske yndlingsspil ved hjælp af en dansk IP-adresse, ligesom du kan downloade alle de danske spil, du vil.

Men i Danmark kan du også nemt gøre brug af fx en amerikansk IP-adresse og således få adgang til at spille og downloade masser af amerikanske spil. På den måde giver en VPN-forbindelse dig altså mulighed for at downloade et helt univers af spil, som ellers ikke ville være tilgængelige for dig.

Faldgruber ved VPN

I udgangspunktet er det helt lovligt at benytte en VPN-forbindelse, og det kan især anbefales i forhold til at beskytte personlige data. Man kan dog rende ind i visse copyright-rettigheder, så det er vigtigt at sikre sig, at man faktisk har ret til at downloade det specifikke spil. Men så længe man har det, er der ingen problemer.

Sådan får du tiden til at gå lidt hurtigere under pandemien

Annonce:

Hvis du i øjeblikket går og føler at dit liv er gået lidt i stå, så er du bestemt ikke den eneste. Herunder pandemien har det været lidt begrænset hvad vi har haft mulighed for at lave og gøre, og derfor er det sindssygt vigtigt at vi kan være lidt ekstra kreative og netop finde på noget at lave, så vi ikke keder os alt for meget. Hvis du er nået dertil hvor du ikke længere ved hvad dagen dog kan byde på, så læs her for lidt inspiration.

Shop løs af danske designs online

Der er mange måder hvorpå du kan få noget sjov ud af dét med at skulle være hjemme det meste af tiden. Når nu vi ikke har mulighed for at tage ud en masse steder, hvorfor så ikke gøre lidt ekstra ud af at være derhjemme? Mange danskere er blevet rigtigt glade for at shoppe online, så hvorfor ikke hoppe lidt med på bølgen? Det kan være du gerne vil få lavet lidt om derhjemme i lejligheden, men mangler de rette møbler dertil, så kan du passende se hvilke møbler der er at finde ude på markedet. Du kan blandt andet finde en dansk design stol fra Arne Jacobsen, som kunne være en god potentiel mulighed for et nyt design hjemme i stuen eller ude i køkkenet. Arne Jacobsen var en enormt kendt og populær designer som efterhånden har mange designs bag sig. Tag på opdagelse rundt omkring på nettet for at finde ud af, hvad dit næste store køb skal være. Nu har du endelig tiden til at sætte dig ind i, hvilke møbler du bør anskaffe dig til hjemmet.

Her på siden finder du alt om spil

Hvis ikke møbel-shopping er noget for dig, så er der heldigvis også andre måder hvorpå du kan få tiden til at gå bare lidt hurtigere på. Det kan være at du er ret så glad for spil, men længe ikke helt har vist hvad det egentlig er du gerne vil prøve kræfter med. Der findes efterhånden så mange spil ude på markedet, og derfor kan du her på siden læse meget mere om forskellige spil og anmeldelser af disse. Udover dette kan du også downloade diverse spil og prøve kræfter med dem, for at finde ud af hvad du synes bedst om. Nu har du endelig muligheden og tiden til at prøve nogle af de mange forskellige spil muligheder som er her på siden, så hvad venter du på? Både når det kommer til shopping og spil så har du flere timers underholdning, som i den grad kan få hverdagen til at blive en anelse mere spændende, især herunder pandemien.

3 gode gaveideer til hende, som har alt

Annonce:

Kvinden i dit liv, din søster eller din mor har fødselsdag, og du er som altid i tvivl om, hvad du skal give i gave til kvinden, som har alt? Du kan læse med her og få 3 gode idéer til en gave, der helt sikkert vil skabe glæde for kvinden, som ellers har alt.

1. En tur på eksklusiv restaurant i Aarhus

En madoplevelse er altid en fantastisk gave at få, da det ofte er noget, man ikke selv får gjort i sin travle hverdag. Om du i forvejen bor i Aarhus eller ej, kan det være en idé at give en gave bestående af et besøg på en eksklusiv restaurant i Aarhus. Der findes nemlig rigtig mange lækre restauranter i Aarhus, som helt sikkert er et besøg værd. Ved at give en sådan gave får man en dejlig madoplevelse i godt selskab med hinanden.

2. Et weekendophold

En ting, som kvinder altid sætter pris på er welness, pleje og skønhed. Derfor vil det være en sikker vinder at give et valgfrit weekendophold i gave. Her kan gavegiveren også selv vælge, om denne selv skal med på opholdet, eller om modtageren evt. selv kan vælge en heldig person. Der er mange muligheder for spa- og welnessophold rundt omkring i Danmark, ligesom der i Tyskland også findes et hav af lækre steder, der uden tvivl er værd at besøge!

3. Et smykke

En anden ting, som en kvinde ikke kan få for meget af, og som der altid vil blive sat stor pris på er et smykke. Et smykke er en helt særlig gave, da det er et vedvarende minde, som man altid kan kigge på og huske tilbage på en særlig tid. Man vil altså aldrig komme til at gå helt galt i byen med et flot smykke!

Sådan undgår du en langsom computer når du er gamer

Announce:

Noget af det værste for en gamer, er når man har en langsom computer. Men du kan faktisk undgå at din computer bliver langsom med de tips vi kommer med i denne artikel.

Der kan være flere grunde til at en computer bliver langsom, men hvad er det der gør at en PC bliver sløv og går ned i hastighed? Og hvad kan du gøre for at din computer bliver hurtig igen, så du ikke skal døje med at bruge flere minutter på at starte den op, hver eneste gang du skal game?

Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

Derfor bliver din computer langsom

Der kan som sagt være flere årsager til at en computer bliver langsom, men hvad kan du gøre for at sikre at den ikke bliver langsom og sløv? Det kigger vi nærmere på i denne artikel, hvor du kan lære hvordan du undgår at få en langsom pc som ikke virker optimalt. Du kan også finde en 100% gratis guide til at undgå en langsom computer her https://langsom-pc-computer.dk/ hvis du ønsker at gøre lidt selv.

Årsagen til at din computer bliver langsom er fordi der kommer en masse programmer og filer på computeren som gør at computeren pludseligt skal forholde sig til markant flere ting løbende, som du har den i længere tid. Det giver sig selv at en computer med 100 programmer er langsommere end når den kun har 3. Derfor er der nogle ting du kan gøre for at undgå det sker i fremtiden.

Sådan undgår du en langsom PC

Hvis du ikke ønsker at din pc skal blive langsom, så bør du altid sikre dig at du ikke har en masse programmer på din computer som du ikke længere bruger. Jo mere du kan fjerne fra din PC, jo bedre. Sørg derfor løbende for at slette alt unødvendigt på din computer, så du sikrer at din computer kan starte op optimalt hver eneste gang du skal bruge den.

Derudover så kan du også slå nogle af de opstartsprogrammer fra på din PC så du ikke skal vente særlig længe på at den starter op, fordi du kan få din pc til kun at starte op med Windows i stedet for de 100 andre programmer som også starter op i baggrunden, som du sandsynligvis aldrig har lagt mærke til.

Spil og investering har meget til fælles

Annonce

Hvis du holder af spil, kan det være, at investering også er noget for dig. Selvom det ikke umiddelbart er tydeligt, minder spil og investeringer nemlig om hinanden på mange punkter. På den måde har du mulighed for at få en ny hobby, som på flere måder ligner de computerspil, som du allerede holder af.

De foregår over computeren

Den tydeligste lighed mellem investeringer og computerspil er naturligvis, at begge aktiviteter foregår over computeren. Har du købt en computer, som du er vild med at bruge tid på, er både computerspil og investeringer altså oplagte.

Computerspil kræver sandsynligvis en del mere af din computer, end det gør at tjekke aktiemarkedet. Den samme fokus på grafik gør sig heller ikke gældende i investeringer, som den gør i spil. Ikke desto mindre kan det være lettere for dig både at finde rundt i spilverdener og investeringsverdenen, hvis du har godt styr på din computer.

Strategi er altafgørende

Både når du beskæftiger dig med investeringer og med spil, er din strategi altafgørende. I begge former for aktiviteter er det nemlig essentielt, at du handler præcis på rigtige tidspunkt. Ikke nok med, at du skal handle på det rigtige tidspunkt. Du skal ligeledes sørge for, at du træffer det rette valg.

Når du sidder med investeringer, kan det nemlig være en fordel for dig at sælge nogle aktier og købe nogle andre. Eller måske skal du bare beholde de værdipapirer, du har, og afvente situationen? Mange mennesker investerer deres penge i flere år, men løbende vil det være relevant for dig at foretage justeringer.

Hobbyen kan deles blandt venner

Computerspil er en måde, hvorpå mange mennesker samler deres venner uden fysisk at sidde i samme lokale. Investeringer kan dog også være en god måde at bringe venner sammen på. I mange tilfælde vil det nemlig være en interesse, som det er sjovt at dykke dybt ned i.

Interesserer dine venner sig ligeledes for emnet, har I mulighed for at udveksle ny viden og erfaringer. På den måde bliver det sandsynligvis muligt for jer at tjene endnu flere penge. Med fælles hjælp kommer man nemlig ofte længere.

Der er mulighed for at tjene penge

Hvis du er en garvet computerspiller, har du mulighed for at tjene penge. Skal du tjene et betydeligt beløb, kræver det dog, at du bruger mange timer foran skærmen. Med investeringer har du ligeledes mulighed for at tjene penge. Men faktisk kræver det ikke nødvendigvis, at du bruger din fritid online.

Du kan nemlig sagtens foretage en investering, som genererer et afkast, uden at du skal løfte en finger. På den måde har du altså skabt en passiv indkomst. Her tjener du nemlig penge, uden at du skal udføre nogen form for arbejde.

Læs op på emnet

Hvad enten du vil tjene penge på computerspil eller investeringer, er det en god idé at læse op på emnet. Der vil nemlig altid være en risiko for, at du taber dine penge. Derfor bør du aldrig bruge flere penge, end du har råd til at miste.

Find de bedste computerspil imens du venter på varmere vejr

Annonce

Sommeren er ved at komme nærmere, men vi mærker stadigvæk den kolde luft og de regnfyldte dage. Det betyder at vi er mange der er tilbøjelige til at holde os indenfor lidt endnu, og derfor er det essentielt, at vi har noget at tage os til. Her på siden kan du finde tonsvis af sjove spil, men hvad for nogle skal du dog vælge?

7 kabale – klassisk, sjovt og lige til

Vi har mange gode spil at tilbyde dig, men det kan være svært at vælge imellem de mange forskellige muligheder. Derfor hjælper vi dig gerne med at vælge. Det handler ofte om, hvilke spil du foretrækker. Vi er forskellige mennesker og har derfor forskellige præferencer. Men det betyder ikke, at der ikke er nogle spil, som vi aldrig kan gå helt galt i byen med. Her taler vi selvfølgelig om den klassiske 7 kabale, som stammer helt tilbage fra 1700-tallet. Mange af os kender det som et af de første spil på computeren, og som fungerer som god underholdning, når vi lige har en time eller to som vi gerne vil slå ihjel. Spillet er simpelt, dog underholdende, så det appellerer til store dele af befolkningen, uanset alder. Det handler bare om at kende reglerne, som kan læres på ganske få minutter, og så er du ellers godt i gang.

Masser af spil til dig der søger underholdning

Hvis du dog ikke har lyst til at spille 7 kabale, så er der også mange andre gode spil at finde herinde på siden. Vi kan tilbyde sjove PC-spil, som du måske kender, eller også lærer du nogle nye spil at kende undervejs. Vi har lidt forskellige muligheder at vælge imellem, og her er det nok bedst, at du selv tager et kig på, hvad du foretrækker. Med så mange muligheder kan det være svært at tyde, hvad for en genre det skal være. Klassisk, action, strategi eller noget helt fjerde? Ja, der er lidt forskelligt at vælge imellem, men mon ikke du kan finde et spil eller to som du synes er sjovt? Vi har også spil til ps3 hvis det foretrækkes.

Til dig som er ny i spilleverden og eSport

Annonce

Hvis du er helt ny i verden af spil, kan det være utroligt forvirrende. Der er mange muligheder, og utroligt mange forskellige spil.

PC eller PlayStation

Alt efter hvad din interesse er, og hvad du gerne vil spille, er det forskelligt om man skal have det ene, det andet, eller begge dele. Det er efter ens behov, man skal beslutte, hvilken man skal have. En PC er for eksempel en del dyrere end en PlayStation, til gengæld er spillene til PC billigere end til PlayStation. Det er også værd at overveje, at PC har tastatur, mens PlayStation har controller. Udover det skal man huske, at har man en ambition om eSport, spilles dette næsten altid på PC, dog med undtagelser. Begge muligheder er desværre ret dyre, og har man ikke kapitalen til begge dele, kan det være, man skal overveje et lån for at få råd, især hvis man beslutter sig for begge dele. Vælger du PC, kan du nemt finde en PC guide som kan give dig ideer om præcis, hvilken du skal have, så den både passer til pris og kvalitet.

Overvejer du eSport?

E-sport er i rygende udvikling, og derfor er det også vigtigt at holde sig opdateret på de regler, som der hele tiden laves. Netop fordi sporten er under udvikling, er det vigtigt at holde sig opdateret. Er du helt ny i eSport, er det selvfølgelig også smart at læse esports guiden igennem, inden du starter. ESport er en rigtig god mulighed for dig som elsker at spille, og som gerne vil med til officielle konkurrencer. Her har du også mulighed for at møde ligesindede, som går lige så meget op i det som dig. Er du helt ny, kræver det selvfølgelig en del træning, inden du begiver dig ud i konkurrenceverdenen.

Sådan får du en gamer PC, som holder!

Sponsoreret indlæg.

Der er mange som fejlagtigt tror, at det er dyrt at spille computer, fordi det kræver hardware, som koster en god sjat penge. Men det er faktisk ikke nødvendigvis tilfældet. Hvis man investerer i ordentligt hardware fra starten af, så kan man sagtens købe en computer som kan trække de nyeste spil flere år ude i fremtiden.

Den første investering

Hvis man i forvejen ikke har en gamer PC, så skal man selvfølgelig investere i sådan en, og det er her, at mange tror, at det er alt for dyrt. Men hvis vi siger, at vi har et budget på omkring 10.000 kroner. Med så mange penge kan vi sagtens købe en gamer PC, som holder i rigtig mange år. Det handler bare om at købe det rigtige hardware. Hvis man har mod på selv at samle computeren, så er dette altid at foretrække, da man derved kan spare yderligere penge. Hvis man er mere tryg ved, at andre samler den for en, så er der også en del muligheder her. Det vigtige er sådan set, at du har mulighed for at se hvilke komponenter, som bliver smidt i computeren.

Undersøg producenterne

Der er et utal af virksomheder som producerer hardware til computere, og det er derfor en rigtig god idé at finde ud af hvilke producenter, som laver kvalitetshardware, som holder i de kommende år. En producent som kingston har rigtig mange års erfaring, og deres produkter holder typisk i rigtig lang tid, især deres SSD og RAM er legendariske i kvalitet sammenlignet med alternative producenters. Når du har fundet gode producenter, så skal du blot finde ud hvilke computerdele, som er vigtige at have styr på. F.eks. så spiller grafikkort en fuldstændig essentiel rolle i en gamer PC.

Udnyt reklamationsretten

Selvom man har lavet sin research, så kan man altid være uheldig med komponenter. Heldigvis så har alle forbrugere gennem købeloven reklamationsret i to år. I det fleste tilfælde vil du få erstattet din komponent hvis der er fejl i den, også selvom at fejlen først opstår efter halvandet år. Købeloven gælder dog ikke, hvis forbrugeren selv har ødelagt produktet.

Derfor er det rette grafikkort så vigtigt

Der findes den dag i dag et utal af forskellige spil til computeren, som mange af os hurtigt kan få fordybet os i. Uanset om du er typen der er vant til at spille massevis af computerspil eller om du er helt ny i feltet, så vil du være garanteret, at der findes et computerspil til din smag.

Tjek dine muligheder hos Pricerunner

Men når først du har valgt et computerspil som du gerne vil spille, så skal du være opmærksom på den computer du gerne vil spille spillet på. De fleste computere kan klare de almindelige computerspil, men det er derfor stadigvæk vigtigt at være opmærksom på hvilket udstyr du skal bruge til lige netop din computer. Du skal sørge for enten at have eller finde et velfungerende og godt grafikkort. Grafikkortet er det der sørger for billedet på din skærm, og det er selvfølgelig ret så væsentligt når det drejer sig om at spille et computerspil. Men hvor finder du et grafikkort der holder og som er i god kvalitet? Det er ikke altid lige til at finde, men du kan inde på linket se Pricerunners hjemmeside, og tjekke de mange forskellige muligheder du har at vælge imellem. Hos Pricerunner er der nemlig mulighed for at sammenligne de forskellige grafikkort med hinanden, for at finde ud af hvad for et der passer bedst til din computer.

En helt ny spilleoplevelse

Når først du har fundet det helt rigtige grafikkort, så kan du for alvor gå i gang med at spille. Du kan hoppe ind her på vores hjemmeside og undersøge de mange forskellige spillemuligheder som du har at vælge imellem, da du helt sikkert vil kunne finde et der falder lige i din smag. Men inden du kommer for godt i gang, så vær sikker på at du lige får tjekket at dit grafikkort virker som det skal. Der er ikke noget værre end hvis grafikkortet ikke virker, for det gør det nærmest umuligt at foretage sig noget som helst andet ved computeren. Store dele af befolkningen som ikke gør sig i det alt for tekniske med computere tænker ikke over dette, men det er så utrolig vigtigt at du har et velfungerende grafikkort, som bare fungerer præcist som det skal. Et godt grafikkort bør i den grad sættes pris på og værdsættes. Du vil hurtigt mærke hvor træls det er, hvis ikke dit grafikkort virker. Hvis du allerede nu er i tvivl om hvor godt dit nuværende grafikkort er, så se med det samme at få investeret i en ny, eftersom det for alvor kan give dig en langt bedre spilleoplevelse. Sammenlign de forskellige grafikkort med hinanden for at finde det der passer bedst til din PC.

Er computerspil så dårligt for dig som nogle mener?

Når det kommer til at spille computer, er der mange meninger. Nogle mener det er en dårlig ting, mens andre nærmest lever for det. Sandheden er nok nærmere, at det handler om den generelle livsstil. Man kan trods alt godt spille computer og gå til sport samtidig.

En ny måde at være social på

Mange unge mennesker kender til uforstående forældre, der ikke kan se det sjove i gaming. Og sådan vil det altid være, når man ikke selv er vokset op med det. Men faktuk er, at utrolig mange mennesker, unge som gamle, er sociale online. De sidder i timevis og spiller med vennerne, mens de snakker sammen. Dette er til stor forandring for ældre generationer, der aldrig har haft denne mulighed som unge mennesker. Men man skal passe på med at være for negativ. Især overfor noget, man egentlig ikke ved noget som helst om. Giver man tingene en chance, ser man ofte, at det ikke er så slemt som man går og tror.

Udover at man kan spille og snakke med vennerne online, kan man også møde nye mennesker. Og dette er aldrig en negativ ting. Det er nemlig en god måde at udvide sin horisont på. Måske spiller man sammen med en italianer eller en russer. Før man ved af det, sidder man og snakker og lærer nye ting om deres land, kultur og meget mere.

Alt med måde

Det er klart at spiller man computer otte timer om dagen, er det usundt. Det er trods alt en stillesiddende aktivitet, som ikke gavner kroppen. Men man kan jo også lave andet ved siden af. Der er rigtig mange unge mennesker der spiller computer i dag. Ved siden af går de måske til gymnasiefester, sport og meget mere. Det er først et problem, laver man ikke andet. Kroppen har det jo bedst, er man aktiv en gang imellem. Og man får sjældent pulsen op ved at sidde foran sin pc. En anden meget sjov og positiv ting ved computeren, er at det kan motivere unge mennesker til at få et job. Dette er både gældende for børn samt voksne unge mennesker. For vil man have en ordentlig maskine, er det bestemt ikke billigt. Med al den hardware det kræver, skal man altså have lidt stående på kontoen. Eller nogle gavmilde forældre.

Står man og mangler pengene til computerdele, har man jo ikke andet valg end at arbejde for det. For det kræver meget, før man kan bruge sin computer. Et grafikkort alene kan koste 4-5 tusinde kroner. Selvfølgelig er dette alt afhængigt af, hvor godt det er. Man kan da også få dem til 1000 kroner, hvis man ikke behøver det bedste. Nogle vælger også at låne penge til computerdele. Står man i RKI, Ribers Kredit Information, kan det godt blive svært at låne. Dette er et register over dårlige betalere, og her vil man helst ikke se sit navn. Dog er der nogle tips man kan følge, for at komme ud af det igen.

Find mere om lån trods RKI.

Computerspil er til stor gavn hos unge mennesker

Selvom kroppen ikke nyder fordelene af computerspil, er disse fordele dog stadig eksisterende. Engelskkarakterne stiger eksempelvis ofte hos spilnyderne. For langt de fleste spil er nemlig på engelsk. Og engelsk er et vigtigt sprog at kunne i vores tidsalder. Samtidig er det et fag man kan komme til eksamen i. Med så meget fokus på karakterer, er dette en super god ting. Samtidig bliver man skarpere i problemløsning. Visse spil handler om at klare forskellige udfordringer. Typisk skal man tænke ud af boksen, vil man klare disse. Og dette er bestemt attraktivt på arbejdsmarkedet.

Samtidig er der også lederrollen. I et spil som World Of Warcraft, kan man gå i ”raids”. Her dræber man forskellige monstre for at få forskellige ting ud af dem. Eksempelvis nye våben. Ofte er man måske 15-20 mennesker, hvor én af disse er lederen. Og dette er ligeledes attraktivt på arbejdsmarkedet. Nemlig at være i stand til at tage lederrollen, og sørge for at tingene bliver gjort. Det er måske ikke noget man skriver på sit CV, men det er noget chefen hurtigt vil lægge mærke til.

Evnen til at håndtere mange ting simultant forbedres også markant i computerspil. I forskellige spil lytter man efter modstanderne og kommunikerer med holdet. Alt imens man styrer sin egen karakter og holder sig selv i live. Så faktisk er gaming slet ikke så slemt, som nogle stadig holder fast i. Det er med at sætte sig ind i tingene, før man sår tvivl om alt.