Nye computerspil

Nye computerspil. Nok findes der tusinder af meget populære, gode, sjove og yderst underholdende computerspil, som du kunne bruge resten af dit liv på at spille. Men der er nu noget specielt over et helt nyt computerspil, med en helt ny indgangsvinkel, helt ny historie og som lader dig opleve og handle på helt nye måder.

Denne sektion på Spildownloads.dk omhandler de nye computerspil på markedet. Her kan du finde relevante links til udbydere af disse samt muligheden for direkte link til download af de nyeste og bedste computerspil på markedet.

Allerede nu, kan du herunder finde nogle af de PC spil som er aller mest populære lige nu, downloade og prøve dem ganske gratis og uden nogen “strings attached”. God fornøjelse!

Project Zomboid Pre-Alpha Tech Demo

Project Zomboid Pre-Alpha Tech Demo

Project Zomboid Pre-Alpha Tech Demo er et isometrisk sandkasse Zombie overlevelses RPG spil, hvis det siger dig noget? Du lever i en zombie apocalypse og det eneste det gælder om er, at overleve! Stjæl, byg, får venner og barrikader dig selv inde for at overleve. Det er kun et spørgsmål om tid før du dør. Hvordan vil du bruge den sidste tid du har tilbage?

Download Project Zomboid Pre-Alpha Tech Demoen her

Lineage 2

Lineage 2

Lineage 2 – Freya High Five Client er den nyeste udvidelse til Lineage 2 Freya. Udvidelsen implementerer en række forskellige opdateringer til tournament og match systemet, the Cubic system samt the Nevit System.

Download Lineage 2 udvidelsen her